Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ενημερωτικό σημείωμα για υπεραριθμίες και μεταθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου, από τον αιρετό Θεόφιλο Λαμπρογιαννάκη


Mε την υπουργική απόφαση έχουμε τα εξής δεδομένα στο Ηράκλειο:

  • ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 2/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΒΡΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ 3/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΕΣΣΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 4/Θ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΕΣΣΩΝ. Προκύπτει 1 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑ.
  • ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 8/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΜΕ ΤΟ 1/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΚΑΔΙΩΤΙΣΣΑΣ Κ ΓΙΝΕΤΑΙ 8/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ. Επίσης προκύπτει 1 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑ.
  • ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 2/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ 2ο 12/Θ ΔΗΜ ΣΧΟΛ.ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ και έχουμε ΤΟ 2ο 12/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.
  • ΣΥΓΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 2/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛ.ΣΤΕΡΝΩΝ ΜΕ ΤΟ 12/Θ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ και προκύπτει το 12/Θ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ.
Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις δεν προκύπτει υπεραριθμία, καθώς υπάρχει οργανικό κενό στο Αρκαλοχώρι και στο Ασήμι, το οποίο καλύπτουν οι συνάδελφοι από τα σχολεία που κλείνουν.
Τέλος,  συγχωνεύεται το 2/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΥ με το 1/Θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΙΡΩΝ και προκύπτει το 2/Θ ΝΗΠ ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΥ.


Οι συνάδελφοι που βγαίνουν υπεράριθμοι από τα σχολεία που συγχωνεύονται κάνουν αίτηση υπεραριθμίας (θετική ή αρνητική) μέχρι αύριο.
Έπειτα θα γίνει συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ, ίσως και αύριο το μεσημέρι, όπου θα δούμε ποιοι συνάδελφοι βγαίνουν υπεράριθμοι και θα τους καλέσουμε να δηλώσουν σχολεία, είτε της όμορης ομάδας είτε να μπουν στις γενικές μεταθέσεις.
Αν όλα πάνε καλά μέχρι την Παρασκευή θα τελειώσει η διαδικασία με τις υπεραριθμίες, οπότε την επόμενη εβδομάδα( Δευτέρα έως Παρασκευή) δηλώνουμε σχολεία για μεταθέσεις και τοποθετήσεις.
Αυτή τη βδομάδα θα δημοσιεύσουμε και τα πιθανά κενά με τον συνάδελφο αιρετό Δημήτρη Αποστολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου