Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ευχαριστήριο της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών στο ν. Χανίων για τα εκλογικά αποτελέσματα

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017.Με τη στήριξη και την ψήφο σας, εκλέχτηκε 2 αντιπρόσωπoi στο ΔΣ του συλλόγου(Tσαλαπάκης Αντώνης και Μαυρογεννάκης Γιώργος) και 2 αντιπρόσωποι για το συνέδριο της ΔΟΕ (Τσαλαπάκης Αντώνης και Παύλου Γιώργος) καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 100% στο ΔΣ σε σχέση με τις αρχαιρεσίες του 2015.

Τα μέλη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική και δημιουργική διάθεση να προασπιζόμαστε το Δημόσιο Σχολείο και τον μαχόμενο Εκπαιδευτικό.
Ο Κλάδος μας έχει ανάγκη από ενότητα και αδέσμευτες φωνές, ο Κλάδος μας πρέπει να «βγει μπροστά» και να διεκδικήσει όλα εκείνα που αναλογούν για ένα πραγματικό Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο για όλα τα παιδιά, όλα εκείνα που αναλογούν για τον Έλληνα Εκπαιδευτικό.


Δεσμευόμαστε, λοιπόν, πως θα εργαστούμε και θα συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με οδηγό τον αξιακό μας κώδικα που αντιπροσωπεύει ένα Δημόσιο, Δημοκρατικό Σύγχρονο Σχολείο, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μαθητών μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. N. XANΙΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου