Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Ευχαριστήρια Επιστολή για τις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλιαΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 Με τη στήριξή σας, στις εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια, στην Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελεύθερα Ψηφοδέλτια έγινε η ανατροπή στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την Κρήτη. 

Με την ψήφο σας αναδείξατε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλες τις κάλπες την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε.-Ελεύθερα Ψηφοδέλτια και  εκλέγονται αιρετοί εκπρόσωποι σε όλα σχεδόν τα υπηρεσιακά συμβούλια που είχαμε υποψηφίους. Εκλέγονται αιρετοί από την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου, στο ΠΥΣΠΕ Ρεθύμνου, στο ΠΥΣΠΕ Λασιθίου και στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης.

Επίσης σημαντικό, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, διαμορφώθηκε ένα ενωτικό, ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με τη δυναμική συμμετοχή της Κίνησής μας για τις εκλογές του ΚΥΣΠΕ, όπου σε επίπεδο Κρήτης πήρε την Πρώτη θέση. Το μήνυμα της ελπίδας, της ευθύνης και της ανατροπής διαχέεται σε ολόκληρη την Κρήτη και αρχίζει να απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα

Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, του εκπαιδευτικού και με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα υπηρεσιακά ζητήματα, για όλες τις εξελίξεις στα υπηρεσιακά συμβούλια. 

Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε Ελεύθερα Ψηφοδέλτια. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μας στήριξαν σε όλη την Ελλάδα με το ψηφοδέλτιο της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε.».

Μαζί με σας διαλέγουμε το δύσκολο, αλλά εφικτό δρόμο, της ανατροπής των κομματικών παρατάξεων και τη δημιουργία μια Νέας Αντίληψης για τη λειτουργία και το ρόλο του Συνδικάτου.


                             ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου