Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Άμεση διακοπή όλων των διαδικασιών που προβλέπονται για την Αξιολόγηση


Είναι γνωστό πως ο Κλάδος μας δίνει εδώ και καιρό μία μάχη για την αποδόμηση και τη μη εφαρμογή της Αξιολόγησης στη Δημόσια Εκπαίδευση. Έχουν αναλυθεί πολλάκις οι λόγοι για τους οποίους διαφωνούμε με την εφαρμογή αυτής της Αξιολόγησης.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τις διαφωνίες, τις αντιδράσεις και τις ενστάσεις του Κλάδου μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εφικτό να συνεχιστούν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την Αξιολόγηση λόγω της κήρυξης έκτακτων πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα μας.

Δεν είναι δυνατό και αντικειμενικά ορθό να συνεχιστεί η Αξιολόγηση διευθυντών σχολικών μονάδων και μετέπειτα εκπαιδευτικών, όπου την συνολική εποπτεία θα έχουν πολιτικά στελέχη μιας υπηρεσιακής κυβέρνησης. Συνεπώς, η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ζητάει την άμεση διακοπή όλων των διαδικασιών για την Αξιολόγηση και καλεί το Δ.Σ. της ΔΟΕ να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι δεδομένο πως το εκπαιδευτικό και συνδικαλιστικό κίνημα και μετά τις εκλογές θα συνεχίσει να παλεύει για την ολοκληρωτική κατάργηση των νόμων για την Αξιολόγηση αλλά και να αντιμάχεται όλες εκείνες τις πολιτικές, που οδηγούν στη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου και των εργασιακών σχέσεων, στην υποβάθμιση των υποστηρικτικών δομών της Εκπαίδευσης και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου και τρομοκράτησης

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου