Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ευχαριστήριο για τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» ! ! ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η  ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015. Με τη στήριξη και την ψήφο σας, μας αναδείξατε πρώτη δύναμη στις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου και τους αντιπροσώπους στη ΔΟΕ. Επισημαίνουμε, επίσης, το θετικό γεγονός της αυξημένης και ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ των συναδέλφων στις εκλογές του Συλλόγου μας.
Τα μέλη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστική και δημιουργική διάθεση να προασπιζόμαστε το Δημόσιο Σχολείο και τον μαχόμενο Εκπαιδευτικό.

Ο Κλάδος μας έχει ανάγκη από ενότητα και αδέσμευτες φωνές, ο Κλάδος μας πρέπει να «βγει μπροστά» και να διεκδικήσει όλα εκείνα που αναλογούν για ένα πραγματικό Δημόσιο και Δωρεάν Σχολείο για όλα τα παιδιά, όλα εκείνα που αναλογούν για τον έλληνα Εκπαιδευτικό.

Δεσμευόμαστε, λοιπόν, πως θα εργαστούμε και θα συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση με οδηγό τον αξιακό μας κώδικα που αντιπροσωπεύει ένα Δημόσιο, Δημοκρατικό Σύγχρονο Σχολείο,  που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μαθητών μας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ø Διοικητικό Συμβούλιο

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 864 ψήφους- 6 έδρες
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΑΡ. ΡΙΖ. ΚΙΝΗΣΗ 380 ψήφους 3 έδρες
ΑΓΩΝΑΣ 214 2 έδρες
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 158 (0)
ΠΑΜΕ 153 (0)

Ø Αντιπρόσωποι για τη ΔΟΕ

            ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 9 έδρες
            ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΑΡ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 4 έδρες
           ΑΓΩΝΑΣ 2 έδρες
           ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2 έδρες
           ΠΑΜΕ 2 έδρες

Ø Ελεγκτική Επιτροπή

         ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 2 έδρες
         ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΑΡ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 1 έδρα



ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ


ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου