Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου για τις εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια!



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 Με τη στήριξή σας στην Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ελεύθερα Ψηφοδέλτια έγινε η ανατροπή στα υπηρεσιακά συμβούλια σε ολόκληρη την Κρήτη. 
Με την ψήφο σας αναδείξατε αιρετούς εκπροσώπους σε όλα τα υπηρεσιακά συμβούλια που είχαμε υποψηφίους. Εκλέγονται αιρετοί από την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου, στο ΠΥΣΠΕ Ρεθύμνου και στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης.

Επίσης σημαντικό αριθμό ψήφων πήρε η Κίνησή μας στο ΚΥΣΠΕ, όπου και συμμετείχε για πρώτη φορά συνεργαζόμενη με την Υπέρβαση…Το μήνυμα της ελπίδας, της ευθύνης και της ανατροπής διαχέεται σε ολόκληρη την Κρήτη και αρχίζει να απλώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα

Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, του εκπαιδευτικού και με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα υπηρεσιακά ζητήματα, για όλες τις εξελίξεις στα υπηρεσιακά συμβούλια. 

Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε Ελεύθερα Ψηφοδέλτια. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μας στήριξαν σε όλη την Ελλάδα με το ψηφοδέλτιο της «Υπέρβασης- Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών».

Μαζί με σας διαλέγουμε το δύσκολο, αλλά εφικτό δρόμο, της ανατροπής των κομματικών παρατάξεων και τη δημιουργία μια Νέας Αντίληψης για τη λειτουργία και το ρόλο του Συνδικάτου.
                             ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ
                        ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου