Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κρήτης: Ευχαριστήρια Επιστολή για τα εκλογικά αποτελέσματα στα Υπηρεσιακά Συμβούλια


Η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π. Ε. εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, από κάθε γωνιά της Κρήτης που εμπιστεύθηκαν, για ακόμα μια φορά στις 2 Νοεμβρίου, τη μοναδική ανεξάρτητη & αδέσμευτη Κίνηση Παγκρήτια για να τους εκπροσωπεί στα υπηρεσιακά συμβούλια του Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λασιθίου αλλά και στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης.
Η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίζουμε όλοι μαζί να προασπίζουμε τα δικαιώματά μας, να αντιπαλεύουμε τις εκάστοτε αυθαιρεσίες της διοίκησης, να διεκδικούμε μαζί με όλο το συνδικαλιστικό κίνημα τα δίκαια αιτήματά μας μέσα και έξω από τα υπηρεσιακά συμβούλια.
 Προσπαθήσαμε και πετύχαμε, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, που έχει ζωή η κίνηση μας, να λειτουργούμε  πάντα με γνώμονα τις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της ισονομίας. Αξίες και ιδανικά που κάποιες δυνάμεις, εξαιτίας των παραταξιακών αγκυλώσεων και εναγκαλισμών τους με τις τότε διοικήσεις και τις κομματικές τους αναφορές, είχαν πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων.
Η ανάδειξή μας, από τη μαχόμενη εκπαιδευτική κοινότητα, ξανά ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ, με αυξητική δυναμική  σε όλες τις περιοχές δίδει το μήνυμα της αλλαγής πλεύσης του συνδικαλιστικού κινήματος και της έννοιας της εκπροσώπησης που έχει ανάγκη ο κλάδος και συνολικά η χώρα.
Μια μικρή αναδρομή από το 2012 θα δείξει τη δυναμική που αναπτύσσεται σε όλη την Κρήτη. Το 2012 η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ και ενώ αριθμούσε λίγους μήνες ζωής, αναδεικνύεται πρώτη δύναμη και εκλέγεται ο πρώτος αιρετός μας στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης και στα ΠΥΣΠΕ  Ρεθύμνου και Ηρακλείου όπου εκλέγουμε τους δύο πρώτους αιρετούς μας σε επίπεδο νομών. Το 2014, παρόλο τον πόλεμο λάσπης από τις «πάλαι ποτέ κραταιές δυνάμεις» του νησιού συνεχίσαμε αταλάντευτα και με συνέπεια το έργο μας και με τη δική σας στήριξη  η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ    αναδεικνύεται, εκ νέου, πρώτη δύναμη στην Κρήτη τόσο στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης όσο και στα ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου, Ρεθύμνου και για πρώτη φορά στο ΠΥΣΠΕ Λασιθίου.

Με τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια στις πρόσφατες εκλογές των αιρετών, η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών αναδείχτηκε, για άλλη μια φορά, ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ στην ΚΡΗΤΗ αυξάνοντας τους αιρετούς στα τοπικά ΠΥΣΠΕ καθώς με τη στήριξή σας αναδείξαμε και τους δύο τακτικούς αιρετούς στο νομό Λασιθίου. Έτσι η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ανέδειξε  5 αιρετούς (4  στα ΠΥΣΠΕ της Κρήτης και τον 1 αιρετό στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης).

Η εμπιστοσύνη σας δεν σταμάτησε στα ΠΥΣΠΕ των νομών μας και στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης αλλά μας ανέδειξε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και στο ΚΥΣΠΕ με το ψηφοδέλτιό μας, της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκκίνησης Εκπαιδευτικών ΠΕ, ανεβάζοντας μας στην 5η θέση πανελλαδικά από την 6η που ήμασταν το 2014.
Με την ίδια ζέση στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε αλλά και με τη μαχητικότητα που μας διακρίνει οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας αλλά και όλα τα μέλη και οι φίλοι της κίνησής μας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ενωμένοι στα κοινά μας προβλήματα, για ένα ουσιαστικό και πραγματικά ισχυρό  δημόσιο σχολείο.
ΕΝΟΤΗΤΑΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου