Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Ενημερωτικό για το ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου: Υπεραριθμίες- Αποσπάσεις, των αιρετών Θεόφιλου Λαμπρογιαννάκη και Τηλέμαχου Παπαδόπουλου


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ      ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ          
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ           ΑΝΑΠΛ. ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ                               
ΤΗΛ: 6972495042                                       ΤΗΛ: 6974648420
EMAIL: ofiii@yahoo.gr                             EMAIL: tilemaxos33@yahoo.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ για το ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου
-ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ-ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ
Αγαπητοί συνάδελφοι, στη σημερινή συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου χαρακτηρίστηκαν τα σχολεία που έχουν λειτουργικά υπεράριθμους συναδέλφους. Όλοι οι συνάδελφοι που ανήκουν στα παρακάτω σχολεία πρέπει να υποβάλουν δήλωση για αποδοχή ή μη της υπεραριθμίας από Δευτέρα 20 Αυγούστου έως Πέμπτη 23 Αυγούστου στις 12:00 μ.μ.
Οι συνάδελφοι  ΠΕ 70 ηλεκτρονικά και οι ΠΕ 60, ΠΕ 11, ΠΕ 06 με FAX, EMAIL ή αυτοπροσώπως. Η εγκύκλιος των υπεραριθμιών, τα κενά, οι όμορες ομάδες και η αίτηση δήλωσης υπεραριθμίας έχουν αναρτηθεί στον εξής σύνδεσμο: http://dipe.ira.sch.gr/site/diapistosi-leitourgikon-yperarithmion-daskalon-pe70-nipiagogon-pe60-fysikis-agogispe11-anglikis-filologias-pe06-gia-didaktiko-etos-2018-2019.
Την Παρασκευή θα γίνει η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου προκειμένου να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των υπεραριθμιών και προς τα τέλη του μήνα θα ανακοινωθούν οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου