Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους μας για τις εκλογές στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας»


«Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συναδέλφους μας!»
Με τη στήριξή σας, στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Σητείας «ο Μύσων» η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. –Ελεύθερα Ψηφοδέλτια αναδείχτηκε πρώτη δύναμη. Η επιλογή των συναδέλφων ήταν ξεκάθαρη. Μας έδωσαν το προβάδισμα και την και αυτοδυναμία με 62 ψήφους  για να τους εκπροσωπούμε μέσα στα συλλογικά όργανα που εκλεγήκαμε.
Είναι σημαντικό που έχει συγκροτηθεί ανεξάρτητο  ψηφοδέλτιο χωρίς καμία αναφορά σε κομματικές παρατάξεις σε κεντρικό επίπεδο. Καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς προς τους συναδέλφους μας. Είναι καλό να γνωρίζουμε την αναφορά που έχουν, όποιον μανδύα ανεξαρτησίας και αν ενδύονται, τα  κατ’ επίφαση, ανεξάρτητα σχήματα.  Πανελλαδικά σε πάνω από 30 περιοχές, κατεβαίνουν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια με τα οποία ενώνουμε τις φωνές μας στην ΔΟΕ. Πρέπει να απαγκιστρωθούμε από  τον κομματικό συνδικαλισμό και να σπάσουμε τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Πρέπει επιτέλους να προχωρήσουμε μπροστά!
Ψήφισαν: 130    Έγκυρα: 123

ΔΣ
ΔΟΕ
ΑΔΕΔΥ
ΕΕ
Ψήφοι
Ποσοστό
Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ
4
1
3
2
62
50.4%
Ενωτική Συμμαχία
2
0
3
1
43
34,9
Αγωνιστική Συσπείρωση-ΠΑΜΕ
1
0
1

19
15,4


Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, του εκπαιδευτικού και με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν το σχολείο και τους συναδέλφους μας.

Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!
Μαζί με σας διαλέγουμε το δύσκολο, αλλά εφικτό δρόμο, της ανατροπής των κομματικών παρατάξεων και τη δημιουργία μια Νέας Αντίληψης για τη λειτουργία και το ρόλο του Συνδικάτου.


ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ


ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου