Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων»


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚ-ΚΙΝΗΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ
             
«Ευχαριστήρια επιστολή για τις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 Με τη στήριξή σας, στις εκλογές των αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια, στα ψηφοδέλτια των ανεξάρτητων σχημάτων της Ανεξάρτητης Ενωτικής Εκ-κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. έγινε η ανατροπή στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Με την ψήφο σας αναδείξατε αιρετούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας από τα ανεξάρτητα σχήματα που συμμετέχουν στην Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. (όπως στα ΠΥΣΠΕ: Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Πειραιά, Αιτωλοακαρνανίας, Φωκίδας, Κοζάνης, Χαλκιδικής, Λάρισας, Καστοριάς και στα ΑΠΥΣΠΕ: Κρήτης, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας).

Είναι σημαντικό που, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, διαμορφώθηκε ένα ενωτικό, ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο με τη δυναμική συμμετοχή 22 ανεξάρτητων κινήσεων της χώρας για τις εκλογές του ΚΥΣΠΕ, όπου σε Πανελλαδικό επίπεδο, με τη δική σας στήριξη, έλαβε 6.460 ψήφους και κατέγραψε ποσοστό 10.1%. Το μήνυμα της ελπίδας διαχέεται πλέον σε ολόκληρη την Ελλάδα

Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, του εκπαιδευτικού και με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα υπηρεσιακά ζητήματα, για όλες τις εξελίξεις στα υπηρεσιακά συμβούλια. 

Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο και τον εκπαιδευτικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Ανεξάρτητη Ενωτική Εκ-Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!


Μαζί με σας διαλέγουμε το δύσκολο, αλλά εφικτό δρόμο, της ανατροπής των κομματικών παρατάξεων και τη δημιουργία μια Νέας Αντίληψης για τη λειτουργία και το ρόλο του Συνδικάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου