Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

«Η Εκλογική διαδικασία στο Λασίθι- Νίκη μεγάλης ευθύνης για την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών», από τον Αλέξανδρο Αλεξάκη


Αλεξάκης Αλέξανδρος                                                                             Σητεία  6-11-14

Νεοεκλεγείς  Αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου
Email:  alexandro.alexak@gmail.com

               

 «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων με ηχηρό το μήνυμα της Ανατροπής & της Ελπίδας -Νίκη μεγάλης ευθύνης για την Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών»


Στις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια, σε τοπικό επίπεδο, δόθηκε ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής, ελπίδας και φυσικά ένα μεγάλο μήνυμα ευθύνης! Με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας δύναμη η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. αναδείχθηκε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλη την Κρήτη, εκλέγοντας αιρετούς στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου (Θεόφιλος Λαμπρογιαννάκης), ΠΥΣΠΕ Ρεθύμνου (Γιώργος Τρούλης), ΠΥΣΠΕ Λασιθίου (Αλέξανδρος Αλεξάκης) και στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης (Δημήτρης Δερμιτζάκης).


«Η Εκλογική διαδικασία στο Λασίθι»

Ιδιαίτερα ηχηρό ήταν το μήνυμα σε επίπεδο Λασιθίου όπου η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ Ελεύθερα Ψηφοδέλτια αναδείχθηκε ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ και στο τοπικό ΠΥΣΠΕ με  πολύ μεγάλη  συμμετοχή των συναδέλφων.
Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο. Οι εκπρόσωποι των συναδέλφων θα πρέπει να απαγκιστρωθούν από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και τις παθογένειες του συνδικαλισμού. Η ευθύνη της εκπροσώπησης των συναδέλφων είναι ευθύνη την οποία καλούμαστε να υπηρετήσουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες που έχουμε ως Κίνηση και ως πρόσωπα . Στην πιο δύσκολη εποχή για τον κλάδο καλούμαστε να δώσουμε  αγώνα στα υπηρεσιακά συμβούλια για αξιοκρατία, ισονομία, διαφάνεια , δικαιοσύνη, αρχές που μπορούν να οδηγήσουν τον κλάδο σε Ενότητα και Σύμπνοια. Η θέση του αιρετού στο υπηρεσιακό συμβούλιο είναι ξεκάθαρη. Δεν συνδιοικεί.  Ελέγχει την διοίκηση και όταν αυθερετεί βάζει κόκκινες γραμμές, καταγγέλλει. Στόχος μας είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ του κλάδου μας... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε είναι πολλές. Σε μια δύσκολη εποχή, δεν παραμείναμε σε όσα ξέραμε και σε όσα μας είχαν φέρει μέχρι εδώ. Προχωρήσαμε, συγκρουστήκαμε, διεκδικήσαμε, πετύχαμε… Από σήμερα συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα, δεν χαμηλώνουμε τον πήχη.  Ξεκινάμε για  να αλλάξουμε το χώρο της διεκδίκησης, συνεχίζουμε για να ενώσουμε τον κλάδο, συνεχίζουμε να προχωρήσουμε μπροστά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Είμαι ευγνώμων προς τους συνυποψήφιούς μου στην Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ιδιαίτερα τους συναδέλφους μου στο Λασίθι που όλοι ομαδικά δώσαμε έναν αγώνα  τίμιο και καθαρό .


Το ευχαριστώ πραγματικά είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για την στήριξή σας, για τη μεγάλη δύναμη που μας δώσατε να συνεχίσουμε τους αγώνες μας, για ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ...



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Αλέξανδρος Αλεξάκης
Νεοεκλεγείς  Αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λαμβάνουν την ενημέρωση που στέλνω στα σχολεία στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορούν να μου το στείλουν μήνυμα στο:  alexandro.alexak@gmail.com – Επίσης έχω σελίδα στο Facebook (το όνομά μου με ελληνικούς χαρακτήρες Αλεξάκης Αλέξανδρος), για άμεση καθημερινή ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου