Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Το ανεκδιήγητο Υπουργείο Παιδείας… Αναβάλλει τις προσλήψεις εκπαιδευτικών για τις ευπαθείς ομάδες

 


Το Υπουργείο Παιδείας πέρα από τον απαράδεκτο και επαίσχυντο τρόπο των τρίμηνων συμβάσεων που επιχειρεί να καλύψει τα εκπαιδευτικά κενά των ευπαθών ομάδων, δυστυχώς γι’ άλλη μια φορά αποδεικνύει την αναξιοπιστία του.

Ενώ θα έπρεπε σήμερα να έχει προγραμματίσει τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών, κωλυσιεργεί και αφήνει στον αέρα την κάλυψή τους. Σημειώνεται πως με βάση τις πληροφορίες από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας, θα προηγηθεί η Γ’ Φάση προσλήψεων την επόμενη όμως εβδομάδα.

Το γεγονός αυτό αφήνει τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικό προσωπικό και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς με συνεχείς εφημερίες, χωρίς διαλείμματα και με πρόσθετες ώρες στα κενά που υπάρχουν.

Ως Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηρακλείου απαιτούμε άμεσα:

·      Την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών  με προσλήψεις αναπληρωτών πλήρους ωραρίου και συμβάσεις ολόκληρου του σχολικού έτους.

·      Την πρόσληψη επιπλέον εκπαιδευτικού προσωπικού στις Διευθύνσεις, ώστε να καλύπτονται άμεσα κενά που θα προκύπτουν στις σχολικές μονάδες.

 

Φτάνει πια ο εμπαιγμός και η υποκρισία από                                             το Υπουργείο Παιδείας ! ! !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου