Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Ενημερωτικό Σημείωμα για οριστικές τοποθετήσεις και μεταθέσεις/βελτιώσεις θέσεων


 

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου αναρτήθηκαν από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ν. Ηρακλείου οι προσωρινοί πίνακες εκπαιδευτικών, οι οποίοι αιτούνται μετάθεση από περιοχή σε περιοχή, βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ-ΕΕΕΚ.

Έλεγχος μοριοδότησης, ενστάσεις, οριστικοί πίνακες:

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να δουν προσεκτικά τη μοριοδότησή τους και έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 15:00. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: mail@dipe.ira.sch.gr. Μετά και τη διαδικασία των ενστάσεων θα ακολουθήσει η έκδοση των οριστικών πινάκων από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ηρακλείου.

Οργανικά κενά:

Τα διαθέσιμα κενά που θα προκύψουν από τις οριστικές παραιτήσεις-συνταξιοδοτήσεις των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών, θα δοθούν στα κενά για τις οριστικές τοποθετήσεις και μεταθέσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για τον ακριβή αριθμό των αιτήσεων συνταξιοδότησης είναι την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Τμήματα Ένταξης:

Παράλληλα, οι Σύλλογοί μας όπως και η ΔΟΕ έχουν ζητήσει, από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, την ίδρυση των Τμημάτων Ένταξης που εκκρεμούν, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να συμπεριληφθούν στη διαδικασία των μεταθέσεων.


Τοποθετήσεις:

Υπενθυμίζεται ότι στις μεταθέσεις-βελτιώσεις θέσεων-οριστικές τοποθετήσεις εντός νομού, η διαδικασία είναι κοινή και αφορά τους νεοδιόριστους συναδέλφους, τους συναδέλφους που έχουν αιτηθεί βελτίωση θέσης εντός νομούς και τους συναδέλφους που θα έρθουν με μετάθεση από άλλο νομό.


*Μέλος του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου