Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή για τα εκλογικά αποτελέσματα στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη»

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


 
 

Ως Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας  ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» . Επίσης, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, που μας εμπιστεύθηκαν, για ακόμα μια φορά, να τους εκπροσωπήσουμε στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και την Ελεγκτική Επιτροπή.

Οι εκπρόσωποι της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών Π.Ε. - Ελεύθερα ψηφοδέλτια στάθηκαν στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων και δεν γύρισαν την πλάτη στους συναδέλφους τους. Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, με καθαρές προτάσεις και τεκμηριωμένες θέσεις έχουμε διεκδικήσει με γνώμονα το συμφέρον των σχολειών της περιοχής μας. Οι Εκπρόσωποι της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών παλεύουν ενωμένοι δίπλα στο σχολείο και το συνάδελφο. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες το αποδεικνύει και μας γεμίζει ευθύνη να συνεχίσουμε αταλάντευτοι.

Επιπλέον, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών αποτελούν την ψυχή και την καρδιά του αγώνα που δίνεται καθημερινά για το σχολείο μας. Τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές της Ισονομίας, της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας με αγωνιστικότητα και σημείο αναφοράς τα εργασιακά δικαιώματα του Εκπαιδευτικού και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν καθώς και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των συναδέλφων μας. Με μεγαλύτερη ζέση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΟΛΟ

%

ΜΕΛΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

69,7

5

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

30,3

2

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΣΥΝΟΛΟ

%

ΜΕΛΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

69,7

2

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

30,3

1

 

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΣ

Φιλιππάκη Κατερίνα

Δατσέρη Σταυρούλα

Γαϊτανάκη Έστερ

Κεχαγιά Μαρία

Τρικόγιας Γιώργος

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΣ

Κουτσελάκη Μαρία

Χολέβα Σπυριδούλα

Πουλιώτη Σοφία

Λιοντάκης Γιώργος

Για Ελεγκτική Επιτροπή

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΕ

Πασπαράκης Γιάννης

Καμαροπούλου Χρύσα

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΕ

Κουνενιδάκη Ζαχαρένια

 

Με την ίδια ζέση στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε αλλά και με τη μαχητικότητα που μας διακρίνει οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας αλλά και όλα τα μέλη και οι φίλοι της κίνησής μας ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ενωμένοι στα κοινά μας προβλήματα, για ένα ουσιαστικό και πραγματικά ισχυρό δημόσιο σχολείο. 

 

Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ΠΕ Ιεράπετρας-

Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών

Αγωνιστικών, Προοδευτικών και Ενωτικών Κινήσεων Π.Ε.

 

ΕΝΟΤΗΤΑ - ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου